Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Wie

Ik, Erik van Heeswijk, ben al meer dan 15 jaar prominent werkzaam in ‘the twilight zone’ van journalistiek, nieuwe media en community’s. Momenteel hoofdredacteur van de roemruchte afdeling Digitaal van de VPRO (zie hier een mooie trailer van onze crossmedia activiteiten, en hier een portfolio), maar daarvoor gesprekspartner van¬† veel omroepen en kranten. Ik voorzag hoofdredacteuren, redacties en directies van advies, maar trainde ook de werkzame journalisten en redacteuren. Ik gaf college aan de universiteit van Leiden en schreef voortdurend over het vak.

Die jarenlange ervaringen, en alle worsteling die ermee gepaard gaan, wilde ik eens samenvatten in een boek. Hoe moet je nu tegen de huidige media-ontwikkelingen aan kijken, waar komen ze vandaag en waar gaat het naartoe? Ik hoop in het boek Mediastorm een frisse kijk te bieden, het van overbodige hipheid te ontdoen. Maar ook te inspireren en ook in concrete casussen te laten zien wat je kan doen in de geweldige media-tijden waarin we leven.

Comments

Leave a comment